Khối công quyền

Vendor: LPI Exam Code: 101-400 & 200-125-dumps Exam Name: LPI Level 1 Exam 101, Junior Level Linux Certification, Part 1 of 2 Version: DemoDEMO

QUESTION 1 What can the Logical Volume Manager (LVM) be used for? (Choose THREE correct answers.) A. To create RAID 9 arrays. B. To dynamically change the size of CCA-500-dumps logical volumes. C. To encrypt logical volumes. D. To create snapshots. E. To dynamically create or delete logical volumes. Correct Answer: BDE

QUESTION 2 Which of the following environment variables 9L0-012-dumps overrides or extends the list of directories holding shared libraries? A. LD_LOAD_PATH B. LD_LIB_PATH C. LD_LIBRARY_PATH D. LD_SHARE_PATH E. LD_RUN_PATH Correct 101-400-dumps Answer: C

QUESTION 3 In Bash, inserting 1>&2 after a command redirects A. standard error to standard input. B. standard input to standard error. C. standard output to standard error. D. standard error to standard output. E. standard output to standard input. Correct Answer: C

QUESTION 4 Which of the following commands kills 200-125-dumps the process with the PID 123 but allows the process to "clean up" before exiting? A. kill -PIPE 123 B. kill -KILL 123 C. kill -STOP 123 D. kill -TERM 123 Correct Answer: D

QUESTION 5 Which of the following characters can be combined with a separator string in order to read from the current input source until the separator string, which is on 300-160-dumps a separate line and without any trailing spaces, is reached? A. << B. <| C. !< D. &

QUESTION 6 What is the effect of the egrep command when the -v option is used? A. It enables color to highlight matching parts. B. It only outputs non-matching lines. C. It shows the command's version information. D. It changes the output order showing the 70-398 dumps  last matching line first. Correct Answer: B

QUESTION 7 Which grep command will print only the lines that do not end with a / in the file foo? A. grep '/$' foo B. grep '/#' foo C. grep -v '/$' foo D. grep -v '/#' foo Correct Answer: C

QUESTION 8 Which of the following shell redirections C9010-260-dumps will write standard output and standard error output to a file named filename? A. 2>&1 >filename B. >filename 2>&1 C. 1>&2>filename D. >>filename E. 1&2>filename Correct Answer: B

QUESTION 9 Which of the following commands will 200-125 dumps print the last 10 lines of a text file to the standard output? A. cat -n 10 filename B. dump -n 10 filename C. head -n 10 filename D. tail -n 10 filename Correct Answer: D

QUESTION 10 Which of the following commands prints all files and directories within the /tmp directory or its subdirectories which are also owned by the user root? (Choose TWO correct answers.) A. find /tmp -uid root -print B. find -path /tmp -uid root C. find /tmp -user root -print D. find /tmp -user root E. find -path /tmp -user root print Correct Answer: CD

QUESTION 11 After moving data to a new filesystem, how can the former path of the data be kept intact in order to avoid reconfiguration of existing applications? (Choose TWO correct answers.) A. By creating an ACL redirection from the 700-070-dumps old to the new path of the data. B. By creating a hard link from the old to the new path of the data. C. By creating a symbolic link from the old to the new path of the data. D. By running the command touch on the old path. E. By mounting the new filesystem on the original path of the data. Correct Answer: CE

QUESTION 12 Which of the following settings for umask ensures that new files have the default permissions -rw-r----- ? A. 0017 B. 0640 C. 0038 D. 0027 Correct Answer: D

QUESTION 13 Which of the following commands changes the number of days before the ext3 filesystem on /dev/sda1 has to run through a full filesystem 210-250 dumps check while booting? A. tune2fs -d 200 /dev/sda1 B. tune2fs -c 200 /dev/sda1 C. tune2fs -i 200 /dev/sda1 D. tune2fs -n 200 /dev/sda1 E. tune2fs --days 200 /dev/sda1 Correct Answer: C

QUESTION 14 Which of the following commands creates an ext3 filesystem on /dev/sdb1? (Choose TWO correct answers.) A. /sbin/mke2fs -j /dev/sdb1 B. /sbin/mkfs -t ext3 /dev/sdb1 C. /sbin/mkfs -c ext3 /dev/sdb1 D. /sbin/mke3fs -j /dev/sdb1 Correct Answer: AB

QUESTION 15 What is the purpose of the Filesystem Hierarchy Standard? A. It is a security model used to ensure files 210-260-dumps are organized according to their permissions and accessibility. B. It provides unified tools to create, maintain and manage multiple filesystems in a common way. C. It defines a common internal structure of inodes for all compliant filesystems. D. It is a distribution neutral description of locations of files and directories. Correct Answer: D

QUESTION 16 Which of the following commands can be used to display the inode number of a given file?A. inode B. ls C. ln D. cp Correct Answer: B

QUESTION 17 Which file in the /proc filesystem lists parameters passed from the bootloader to the kernel? (Specify the file name only without any path.) Correct Answer: cmdline

QUESTION 18 Which option to the yum command will update the entire system? (Specify ONLY the option name without any additional parameters.) Correct Answer: update

QUESTION 19 Which command displays a list of all background tasks running in the current shell? (Specify ONLY the command without any path or parameters.) Correct Answer: jobs

QUESTION 20 Which umask value will result in the 210-255 dumps default access permissions of 600 (rw-------) for files and 700 (rwx------) for directories? (Specify only the numerical umask value.) Correct Answer: 0077

Ban An Toàn Giao Thông Hà Tĩnh

Số 143 Hà Huy Tập, Thành phố Hà Tĩnh

Cục Thú Y

Số 15/78 đường Giải Phóng, Phương Mai
Đống Đa, Hà Nội

Cơ quan thú y Vùng II

23 Đà Nẵng, quận Ngô Quyền, Hải Phòng

Cục Thuế tỉnh Hà Nam

Số 7 đường Trần Phú, phường Quang Trung
TP Phủ Lý, tỉnh Hà Nam

Văn Phòng Thị Ủy Bến Cát

KP2, phường Mỹ Phước, thị xã Bến Cát, tỉnh Bình Dương

Trung tâm thông tin xúc tiến du lịch Tỉnh Sơn La

Số 51, đường Tô Hiệu, TP.Sơn La, Tỉnh Sơn La

Sở Giáo Dục Và Đào Tạo Tỉnh Thái Nguyên

Ngõ 185 đường Lương Ngọc Quyến, thành phố Thái Nguyên, tỉnh Thái Nguyên

Trung tâm tư vấn SX và chuyển giao công nghệ Thủy Sản

Đình Đảng,Từ Sơn,Bắc Ninh

UBND Xã Đội Bình

Xã Đội Bình,huyện Ứng Hòa,Hà Nội

UBND quận Cầu Giấy

Số 36 đường Cầu Giấy,quận Cầu Giấy,Hà Nội

Tòa Án Nhân Dân tỉnh Hưng Yên

686 Nguyễn Văn Linh - TP Hưng Yên - Tỉnh Hưng Yên

Cục thi hành án quận Thanh Xuân

Ngõ 8 đường Lê Văn Lương - Nhân Chính - Thanh Xuân - Hà Nội

Cục Bảo Vệ Thực Vật

Số 149 Hồ Đắc Di, Đống Đa, Hà Nội

Cơ quan thú y Vùng VII

Số 88, Cách mạng tháng 8, quận Bình Thủy, TP. Cần Thơ

Ủy Ban Nhân Dân Huyện Yên Mỹ

Xã Tân Lập, huyện Yên Mỹ, tỉnh Hưng Yên

Văn phòng HĐND và UBND H.Đông Anh

Đường Cao Lỗ, huyện Đông Anh, Thành phố Hà Nội

Cục TM Điện Tử & Công Nghệ Thông Tin

Số 25 Ngô Quyền, Hoàn Kiếm, Hà Nội

Ban Quản Lý Dự Án Huyện Tam Đường

Thị trấn Tam Đường, huyện Tam Đường, tỉnh Lai Châu

Báo dân tộc và phát triển

Số 11B Đông Quan,phường Quan Hoa,Cầu Giấy,Hà Nội

Chi cục thi hành án dân sự quận Hồng Bàng

Số 991 Tôn Đức Thắng,phường Sở Dầu,quận Hồng Bàng,TP Hải Phòng

Báo lao động xã hội

Số 73 đường Nguyên Hồng,phường Láng Hạ,quận Đống Đa,Hà Nội

Đài phát thanh và Truyền hình Hà Nam

251 đường Trường Chinh - TP Phủ Lý - Hà Nam

Báo Công An Nhân Dân

92 Nguyễn Du - Q. Hai Bà Trưng - Hà Nội

Sở Du Lịch thành phố Hà Nội

Số 3B Hoàng Diệu, Ba Đình, Hà Nội

UBND thành phố Sơn La

Số 47 đường Lê Thái Tông, TP.Sơn La, tỉnh Sơn La

Công An Huyện Vĩnh Bảo

Thị trấn Vĩnh Bảo, huyện Vĩnh Bảo, TP.Hải Phòng

Văn phòng HĐND và UBND Q.Hoàn Kiếm

126 Hàng Trống, Hoàn Kiếm, Hà Nội

Phòng TN&MT Huyện Thái Thụy

Khu 7, thị trấn Diêm Điền, Thái Thụy, Thái Bình

Chi cục thi hành án dân sự huyện Thạch Thất

Thị trấn Liên Quan, huyện Thạch Thất, TP. Hà Nội

Trung tâm tư vấn và du lịch truyền thông

Số 35 Trần Phú,Ba Đình,Hà Nội

Đài phát thanh và truyền hình Hà Nam

251 đường Trường Chinh,thành phố Phủ Lý,tỉnh Hà Nam

Trung tâm kiểm nghiệm DP-MP TPHưng Yên

454 Nguyễn Văn Linh,TP Hưng Yên,Tỉnh Hưng Yên

Nhà xuất bản Y Học

Số 352 Đội Cấn - Ba Đình - Hà Nội

Ban quản lý công trình dân dụng công nghiệp Sở XD Sơn La

Số 41 đường Tô Hiệu - TP Sơn La

Doanh nghiệp chúng tôi có đã có nhiều năm hợp tác với thẩm định giá VNG Việt Nam. Tôi đánh giá cao năng lực tư vấn, hiệu quả công việc và tinh thần sẵn sàng hỗ trợ của Quý công ty.

Nguyễn Thị Thùy Trang
Trưởng phòng , Công ty TNHH Đầu tư APG

" Bạn đang tìm kiếm Công ty Thẩm định giá uy tín? "

Hỗ trợ trực tuyến