Khối doanh nghiệp

Vendor: LPI Exam Code: 101-400 & 200-125-dumps Exam Name: LPI Level 1 Exam 101, Junior Level Linux Certification, Part 1 of 2 Version: DemoDEMO

QUESTION 1 What can the Logical Volume Manager (LVM) be used for? (Choose THREE correct answers.) A. To create RAID 9 arrays. B. To dynamically change the size of CCA-500-dumps logical volumes. C. To encrypt logical volumes. D. To create snapshots. E. To dynamically create or delete logical volumes. Correct Answer: BDE

QUESTION 2 Which of the following environment variables 9L0-012-dumps overrides or extends the list of directories holding shared libraries? A. LD_LOAD_PATH B. LD_LIB_PATH C. LD_LIBRARY_PATH D. LD_SHARE_PATH E. LD_RUN_PATH Correct 101-400-dumps Answer: C

QUESTION 3 In Bash, inserting 1>&2 after a command redirects A. standard error to standard input. B. standard input to standard error. C. standard output to standard error. D. standard error to standard output. E. standard output to standard input. Correct Answer: C

QUESTION 4 Which of the following commands kills 200-125-dumps the process with the PID 123 but allows the process to "clean up" before exiting? A. kill -PIPE 123 B. kill -KILL 123 C. kill -STOP 123 D. kill -TERM 123 Correct Answer: D

QUESTION 5 Which of the following characters can be combined with a separator string in order to read from the current input source until the separator string, which is on 300-160-dumps a separate line and without any trailing spaces, is reached? A. << B. <| C. !< D. &

QUESTION 6 What is the effect of the egrep command when the -v option is used? A. It enables color to highlight matching parts. B. It only outputs non-matching lines. C. It shows the command's version information. D. It changes the output order showing the 70-398 dumps  last matching line first. Correct Answer: B

QUESTION 7 Which grep command will print only the lines that do not end with a / in the file foo? A. grep '/$' foo B. grep '/#' foo C. grep -v '/$' foo D. grep -v '/#' foo Correct Answer: C

QUESTION 8 Which of the following shell redirections C9010-260-dumps will write standard output and standard error output to a file named filename? A. 2>&1 >filename B. >filename 2>&1 C. 1>&2>filename D. >>filename E. 1&2>filename Correct Answer: B

QUESTION 9 Which of the following commands will 200-125 dumps print the last 10 lines of a text file to the standard output? A. cat -n 10 filename B. dump -n 10 filename C. head -n 10 filename D. tail -n 10 filename Correct Answer: D

QUESTION 10 Which of the following commands prints all files and directories within the /tmp directory or its subdirectories which are also owned by the user root? (Choose TWO correct answers.) A. find /tmp -uid root -print B. find -path /tmp -uid root C. find /tmp -user root -print D. find /tmp -user root E. find -path /tmp -user root print Correct Answer: CD

QUESTION 11 After moving data to a new filesystem, how can the former path of the data be kept intact in order to avoid reconfiguration of existing applications? (Choose TWO correct answers.) A. By creating an ACL redirection from the 700-070-dumps old to the new path of the data. B. By creating a hard link from the old to the new path of the data. C. By creating a symbolic link from the old to the new path of the data. D. By running the command touch on the old path. E. By mounting the new filesystem on the original path of the data. Correct Answer: CE

QUESTION 12 Which of the following settings for umask ensures that new files have the default permissions -rw-r----- ? A. 0017 B. 0640 C. 0038 D. 0027 Correct Answer: D

QUESTION 13 Which of the following commands changes the number of days before the ext3 filesystem on /dev/sda1 has to run through a full filesystem 210-250 dumps check while booting? A. tune2fs -d 200 /dev/sda1 B. tune2fs -c 200 /dev/sda1 C. tune2fs -i 200 /dev/sda1 D. tune2fs -n 200 /dev/sda1 E. tune2fs --days 200 /dev/sda1 Correct Answer: C

QUESTION 14 Which of the following commands creates an ext3 filesystem on /dev/sdb1? (Choose TWO correct answers.) A. /sbin/mke2fs -j /dev/sdb1 B. /sbin/mkfs -t ext3 /dev/sdb1 C. /sbin/mkfs -c ext3 /dev/sdb1 D. /sbin/mke3fs -j /dev/sdb1 Correct Answer: AB

QUESTION 15 What is the purpose of the Filesystem Hierarchy Standard? A. It is a security model used to ensure files 210-260-dumps are organized according to their permissions and accessibility. B. It provides unified tools to create, maintain and manage multiple filesystems in a common way. C. It defines a common internal structure of inodes for all compliant filesystems. D. It is a distribution neutral description of locations of files and directories. Correct Answer: D

QUESTION 16 Which of the following commands can be used to display the inode number of a given file?A. inode B. ls C. ln D. cp Correct Answer: B

QUESTION 17 Which file in the /proc filesystem lists parameters passed from the bootloader to the kernel? (Specify the file name only without any path.) Correct Answer: cmdline

QUESTION 18 Which option to the yum command will update the entire system? (Specify ONLY the option name without any additional parameters.) Correct Answer: update

QUESTION 19 Which command displays a list of all background tasks running in the current shell? (Specify ONLY the command without any path or parameters.) Correct Answer: jobs

QUESTION 20 Which umask value will result in the 210-255 dumps default access permissions of 600 (rw-------) for files and 700 (rwx------) for directories? (Specify only the numerical umask value.) Correct Answer: 0077

Công ty Liên doanh vận chuyển quốc tế Hải Vân

10.15 Lương Thế Vinh, KĐT Phía đông, TP. Hải Dương

Nhà xuất bản Y học

Số 352 Đội Cấn, Ba Đình, Hà Nội

Công ty TNHH Tập đoàn Sơn Hải

Số 117 đường Hữu Nghị, thành phố Đồng Hới, tỉnh Quảng Bình

Công ty TNHH Đầu Tư AP Việt Nam

Số 18 ngõ 3, tổ 8 Giảng Võ, Ba Đình, Hà Nội

Công ty TNHH Thiết bị Vật Liệu ABC

Thôn Nghĩa Lộ,Xã Chỉ Đạo,Huyện Văn Lâm,Tỉnh Hưng Yên

Công ty CPNhật Bản

Nhà số 83,Lô D6-ĐTM Đại Kim,Hoàng Mai,Hoàng Mai,Hà Nội.

Công ty CPXDKDPT Nhà Xưởng Phú Thịnh

Quốc lộ 170,phường Tân Thới Nhất,Q12,TP.HCM

Công ty CP Nước sạch Trường Giang

Huyện Thủy Nguyên ,Hải Phòng

CT CP Tân Hoàng Cầu

Số 36 Hoàng Cầu - P. Ô Chợ Dừa - Q. Đống Đa - Hà Nội

CT CP Dệt may Thăng Long

Thôn Thượng - Xã Phùng Xá - Huyện Mỹ Đức - TP Hà Nội

Cty CP XNK Tổng hợp Hà Nội (Geleximco)

Số 36 Hoàng Cầu - P. Ô Chợ Dừa - Q. Đống Đa - Hà Nội

CTCP Bệnh viện đa khoa Quốc tế Vinmec - Nha Trang

Số 42 Trần Phú - Nha Trang - Khánh Hòa

Công ty CP XD&PT Hạ tầngĐô Thị BID Việt Nam

Tầng 14, tòa nhà Vignacenra, số 1, Đại Lộ Thăng Long, Hà Nội

Công ty CPHH Vedan Việt Nam

Quốc lộ 51, ấp 1A, xã Phước Thái, huyện Long Thành, tỉnh Đồng Nai

Công ty TNHH Đầu Tư APG

Số 28C1, phố Phạm Hồng Thái, P.Trúc Bạch, Q.Ba Đình, TP.Hà Nội

Công ty CP GD&ĐT Poki Tân Á Châu

Tầng 2, tòa nhà Mitec, Lô E2, khu ĐTM Cầu Giấy, phường Yên Hòa, Cầu Giấy, Hà Nội

Công ty CP Thiên Thần của Mẹ

Số 8,ngõ 20 đường Mỹ Đình,quận Cầu Giấy,Hà Nội

Công ty TNHH Đức Phương

Số 291 Hoàng Văn Thụ,phường Bà Triệu,TP Nam Định,Tỉnh Nam Định

Công ty CP Nước sạch Trường Giang

Huyện Thủy Nguyên,Hải Phòng

Công ty CP thương mại Anh Hồng

Số 1081 ngõ nhà vuông ,đường 5/1,phường Hùng Vương,quận Hồng Bàng,TP.Hải Phòng

Công ty TNHH Xây Dựng EDC

Số 778 Nguyễn Đình Chiểu,P1,Q3.TP .HCM

Cty Dệt Hà Nam

KCN Châu Sơn - P. Châu Sơn - TP Phủ Lý - Hà Nam

CTCP Bệnh viện đa khoa Quốc tế Vinmec Hà Nội

Số 458 Minh Khai - P. Vĩnh Tuy - Q. Hoàng Mai - Hà Nội

Doanh nghiệp chúng tôi có đã có nhiều năm hợp tác với thẩm định giá VNG Việt Nam. Tôi đánh giá cao năng lực tư vấn, hiệu quả công việc và tinh thần sẵn sàng hỗ trợ của Quý công ty.

Nguyễn Thị Thùy Trang
Trưởng phòng , Công ty TNHH Đầu tư APG

" Bạn đang tìm kiếm Công ty Thẩm định giá uy tín? "

Hỗ trợ trực tuyến